CENTAR DUGA ART - KULEN VAKUF: Akcija prodaje novogodišnjih čestitki i kalendara za 2012 godinu

Home

CENTAR DUGA ART - KULEN VAKUF: Akcija prodaje novogodišnjih čestitki i kalendara za 2012 godinu


Fondacija Centar Duga Art iz Kulen Vakufa i ove godine pred novogodišnje praznike pokreče akciju prodaje novogodišnjih čestitki i kalendara za 2012 godinu. Cilj akcije je kao i prethodnih godina prikupljanje novčanih sredstava potrebnih za neomotan rad Centra za djecu Duga u Kulen Vakufu.

 

 

Ovim putem pozivamo pravna i fizička lica da podrže Novogodišnju akciju Centra Duga i kupovinom čestitki i kalendara učine više od obične kupovine.

 

 

Centar za djecu Duga funkcionira već 13 godina kao humanitarni projekt  sa ciljem zbrinjavanja djece koja su ostala bez roditeljske zaštite. Do sada je u Centru Duga zbrinuto 210 djece a trenutno je u Centru Duga smješteno 19 djece.

 

 

Centar Duga je Humanitarni projekt financira se isključivo iz donacija i samo zahvaljujući podršci društvene zajednice uspijevamo da djeci smještenoj u Centru Duga,  a koja su najmanje kriva za situaciju u kojoj se trenutno nalaze obezbijedimo odgovarajuće  uslove. Nadamo se da podrška  ni ovaj put neće izostati i da ćemo zajedno uspjeti da djeci smještenoj u Centru Duga osiguramo bolju budućnost nego što je bila njihova prošlost. 

mojusk

Objavio: Pet, 09/12/2011 - 07:03

Facebook komentari

Back to top