DRAGAN DŽAJIĆ : “Vraćam se u Zvezdu“

Home

DRAGAN DŽAJIĆ : “Vraćam se u Zvezdu“


Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u istoriji Dragan Džajić za B92 je potvrdio da je blizu povratka u taj klub.

Džajić se nalazio na čelu crveno-belih u vreme najvećih uspeha u istoriji srpskog klupskog fudbala, a mesto predsednika napustio je 2004. godine.

„Vraćam se u Zvezdu, ali ne mogu da vam kažem više detalja“, rekao je kratko Džajić za B92.

Ostalo je upamćeno da je Džajić iz kluba otišao kada su mu navijači skandirali „Džajo, odlazi“, ali je uprkos tome ostao njihov miljenik, što se videlo i tokom utakmice sa Radom na Vraćaru.

Prijalo mi je, naravno, a kome ne bi. Samo lud čovek bi mogao da kaže da mu je svejedno. Drago mi je bilo što navijači imaju takvo mišljenje o meni, a još sam srećniji jer je na kraju Zvezda pobedila. Mislim da su delije na taj način odale priznanje mom sveukupnom radu“, rekao je Džajić za “Novosti”.

Na pitanje da li su tako navijači najavili njegov povratak u Crvenu zvezdu, Džajić je rekao:

Dobro, ta priča još nije završena, ali kada je Zvezda u pitanju ja ne mogu da kažem ne. Iz sveg srca želim da pomognem,a pogotovo je teško ostati nem u situaciji kada voljenom klubu ne cvetaju ruže. I to ne samo u ovoj sezoni. Nemam šta da krijem, pričali smo, otvoreno, zvezdaški, bez kalkulacija. I rekao sam im ono što govorim i vama, moja obaveza je da pomognem Zvezdi. Na bilo koji način. I ja ću se potruditi da tako i bude. Ako čelnici kluba i navijači imaju poverenja u mene, onda se pitanje mog ponovnog angažmana ne postavlja“.

Džajić je istakao da je još rano da se priča koju funkciju bi mogao da ima, ali je dodao:

Zvezdi se ne postavljaju ultimatumi, jednostavno, da bi se vratila na stare staze treba joj pomoći. I to ne samo ja jer jedna lasta ne čini proleće. A Zvezda mora na proleće, koje je uvek bilo njeno, da dominira, da igra bolje, s više žara, a manje tenzije“.

Legendarni fudbaler, koji je nedavno izabran u idealnu postavu svih Evropskih prvenstava rekao je da će se, u slučaju povratka, baviti samo sportskim sektorom.

Uvek postoji samo jedna kombinacija – sportska. I tačka. To znači da ću raditi samo ono čime sam se nekada bavio. Jedino što u ovom momentu mogu da kažem je da ću biti vezan isključivo za sportski deo. A o detaljima kada za to dođe vreme“, naglasio je Džajić.

Pred Crvenom zvezdom su sada izbori, koji bi trebalo da budu raspisani po završetku jesenjeg dela sezone, a tada bi trebalo i da bude jasnija kakva će biti Džajićeva uloga u slučaju povratka

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 11:16

Facebook komentari

Back to top