GADI MI SE

Home

GADI MI SE


Sad jedem,slušam i gledam Dnevnik FTV, i razmišljam kako ja ustvari nikad nisam bio gadljiv. Mogu razumjeti da neko ne može nastaviti jesti kada u hrani nadje muhu ili dlaku. Razumijem da neko ne može nastaviti jesti kad vidi Silvija Berlusconia kako uz kafu kopa nos i jede vlastitu slinu.

Sve je to fuj, mada ja nastavim jesti. Mislim, hranu koju jedem ne slinu. Ja jedino bih ostavio hranu i povratio kada bih u tanjiru iz kojeg jedem našao uvijek poluumrtvljenog (kao da je pijan ili drogiran) Mustafu Mujezinovića, koji smirenim glasom kao kakav trener yoge, objašnjava kako je kod nas sve uredu i da ne možemo mi očekivati bolje kad je tako u Italiji, Grčkoj, Americi… E, to mi se gadi.

PIŠE: KENAN ALAGIĆ 037

Gadi mi se uvijek oznojeni i cinični ters Silajdžić. Gadi mi se Milorad Dodik koji ide u Izrael da isposluje podršku od Jevreja kako u Bosni nebi prevladali Bošnjaci i Turska. A, možda i da prepiše njihov recept koji primjenjuju nad Palestincima. Gadi mi se Nikola Špirić, uvijek naglanacani „premijer” koji kaže da i Bošnjaci i Hrvati mogu proglasiti nezavisnost u svojim republikama u BiH. Kojim republikama Špiriću, jeb’o te konj blesavi ?!

Gade mi se reisovi „novi muslimani”. Gadi mi se federalna televizija sa voditeljima i spikerima koji bi i za logopeda bili težak zadatak, a ja ih moram slušati i još to redovno plaćam 6 KM mjesečno.

Gadi mi se Vahid Hećo, upicanjeni horozčić koji vedri i oblači energetikom, posljednjim blagom kojeg nisu opljačkali.

Gadi mi se Dušanka Majkić, sipljiva parlamentarka,kojoj onakvoj fali prvo čvrsta ruka i čvrst ovaj drugi organ,pa bi bila manje isfrustrirana. Gadi mi se Nogometni savez BiH, koji ne može izglasati jednog predsjednika, ali gadi mi se i reprezentacija ako je prodala utakmicu sa Katarom da završi 1:1 kako bi dobili nešto para.

Gadi mi se što sve možemo prodati. I obraz i guzicu i državu. Pa,majku vam jebem nije to vaše da prodajete !!!! Nije vam ćaća to ostavio !!! Zato je neko radio, crnčio. Na kraju krajeva za to je IZGINULA MLADOST OVE ZEMLJE !!!!

I šta mi onda ima biti gadna muha ili dlaka ?!

Gadno bi mi bilo da ove nadjem u tanjiru. A, opet volio bih ih naći ali sve odjednom u tanjiru, da ih promućkam i prospem kroz WC šolju, zalijem Domestosom i 14 puta povučem vodu, da se mafija kojim slučejm nebi provukla nazad. Još bih ih najviše volio zaliti kakvim indonezijskim tsunamijem.

Poptop, jeb’o vas onaj koji vas dovede u ovu napaćenu zemlju !!!

 

Objavio: Sat, 03/12/2011 - 23:59

Facebook komentari

Back to top