KK Krajina Cazin na "Bajramskom turniru"

Home

KK Krajina Cazin na "Bajramskom turniru"


Učestvovali su: Kasapović Adna i Amina, Mahmutović Sara i Ajla, Dizdarević Adnan i Ermin, Semanić Adem, Čizmić Lajla, Azinović Toni, Osmanagić Ismail, Porobić Fatima, Omerčević Sara, Hadžalić Isak, Beganović Ibrahim, Hodžić Hamza,

Zlato u borbama za dječake 11. godina kategorija +45 kg -osvojio je Ismail Osmanagić, zlato u borbama za kadetkinje- kategorija + 54 kg- osvojila je Ajla Mahmutović, zlato u borbama za kadete- kategorija + 70 kg- osvojio je Adnan Dizdarević,
srebro u borbama za dječake 11. godina kategorija -40 kg- osvojio je Toni Azinović, srebro u borbama za dječake 11 godina kategorija -35 kg- osvojio je Zinedin Puškar, srebro u katama za kadetkinje- osvojila je Ajla Mahmutović, te srebro u borbama za dječake 13. godina kategorija +55 osvojio je naš dvostruki državni prvak Ermin Dizdarević.

broncu u katama za juniore osvoio je Hamza Hodžić kao i broncu u borbama za juniore kategorija - 68 kg,broncu u borbama za dječake 11. godina kategorija -30 kg- osvojio je Isak Hadžalić, broncu u katama za djevojčice 9. godina osvojila je Sara Mahmutović, broncu u borbama za kadete u kategoriji + 70 kg- osvojio je Semanić Adem kao i Beganović Ibrahim..

Ekipno su kadeti(Beganović Ibrahim, Dizdarević Adnan i Ermin, te Semanić Adem) u konkurenciji 6. ekipa osvojili broncu u borbama.

Najbolji pojedinac je Ajla Mahmutović sa ukupno 5 bodova, sa osvojenim zlatom u borbama i srebrom u katama.

cazin.net

Objavio: Pon, 05/12/2011 - 21:35

Facebook komentari

Back to top