KO SDP-a u posjeti Općinskoj organizaciji stranke u Bosanskoj Krupi

Home

KO SDP-a u posjeti Općinskoj organizaciji stranke u Bosanskoj Krupi


Premijer USK i predsjenik KO SDP USK Hamdija Lipovača s kantonalnim ministrima  i poslanici SDP BiH u Skupštini USK i domovima Parlamenta  FBIH i Parlamentarne Skupštine jučer su posjetili kolege u općinskoj organizaciji SDP u Bosanskoj Krupi.
  
Posjete općinskim organizacijama i redovna direktna komunikacija dio su aktivnosti KO SDP i Kluba poslanika SDP USK u Skupštini USK, koje je inicirao šef Kluba SDP Farko Hodžić.

Lipovača je pohvalio rad ove organizacije ali i bosanskokrupskog načelnika Armina Halitovića, koji je u vremenu recesije uspio pokrenuti i realizirati niz značajnih projekata poput poslovne zone Pilana u Bosanskoj Krupi.

Kroz dinamičnu diskusiju o aktualnim problemima predložene su smjernice za dalje djelovanje i sugestije za realizaciju prioretetnih projekata.

Pored ovakvih posjeta predloženo je i organiziranje tematskih sastanaka te formiranje unutar OO SDP Bosanska Krupa tima koji će dostavljati informacije o realizaciji postojećih i budućih projekata. U sve aktivnosti biti uključeni i građani kroz projekat premijer u svakoj općini.

uskportal

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 00:18

Facebook komentari

Back to top