Natjerajte ga da sredi svoje međunožje

Home

Natjerajte ga da sredi svoje međunožje


Ni žene ne vole previše dlaka oko muških genitalija. Posebno one koje su na mudima, jer ometaju lizanje istih tih muda, što žene posebno vole, barem neke. Ista je stvar s dlakama oko penisa, koje mogu biti vrlo dugačke i guste i mogu predstavljati priličan problem ženskim jezicima i ustima. Upravo je zbog toga najbolje da te dlake žena svom muškarcu obrije sama. Kroz igru ili kao predigru za kasniji seks. 

Naravno, muškarac u vas mora imati povjerenje i vjerovati da ga nećete porezati i da stvarno ludo želite njegovo glatko međunožje. Jer dlake se mogu samo skratiti, ili potpuno obrijati. Iznad penisa možete ostaviti kakvo dlakavo srdašce, trakicu ili što vam već padne na pamet. Ukratko, dozvolite si originalnost. Ako ste dovoljno šašavi, iznad međunožja možete pažljivim izbrijavanjem ostaviti dlakave inicijale vaših imena.

 

 


Njemu ostavite vaše, a na vama neka budu njegovi inicijali. I kada je brijanje i zafrkavanje konačno gotovo, ni u kom slučaju nemojte zaboraviti na to da pošteno obližete netom obrijano i izglađeno stidno područje. To će mu biti nagrada što vam je dozvolio da ga obrijete.

Ako baš želite da  vaš muškarac ima sasvim glatku stražnjicu, pokušajte ga uvjeriti da to i učinite. Recite mu da bi vas to snažno uzbudilo, te da ćete mu je nakon brijanja cijelu oblizati. Ako pristane, brijanje izvedite kao predigru. 
Neka vam se naprči na sve četiri sa stražnjicom pošteno dignutom u zrak.

Možete mu je cijelu obrijati, ili se dohvatiti samo dlaka oko anusa ili između muda i anusa. Ako drži do vaših želja, takvo će vam brijanje dozvoliti bez ikakvih problema. Za pripremu brijanja možete upotrijebiti kist i sapun za brijanje i žilet, pjenu u spreju i žilet, ili ćete sve to kombinirati s nekom kremom za depilaciju i dlake ukloniti lopaticom.

 

 


A kada je brijanje završeno, ni u kom slučaju nemojte zaboraviti na ranije dato obećanje, te mu stražnjicu i anus pošteno obradite jezikom.

Izvor: intimatemedicine.com.hr/ljepota.ba

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 21:19

Facebook komentari

Back to top