Šta nam je pripremila ekipa RTV Cazin za ovu Novu godinu?

Home

Šta nam je pripremila ekipa RTV Cazin za ovu Novu godinu?


 

Evropska unija, kriza, krah eura, politika, mito i korupcija – nije to tema ovog priloga. Možda će se sve to dijelom provući kroz sadržaje koje vam ovim putem najavljujemo, no sigurno je jedno – ekipa Novogodišnjeg programa TV Cazin ponovo je na djelu!

Već godinama ova urnebesna sedmorka uveseljava široke narodne mase, a ulazak u Novu godinu gotovo da je postao nezamisliv bez njihovih humorističnih sadržaja. Cijelu smo godinu sastavljali kraj s krajem, padali, ustajali, dobijali, gubili, radovali se i plakali…I kako se čini, plakaćemo i u noći 31.decembra, no biće to od smijeha, što već sada garantuje tek dio snimljenih sadržaja ovogodišnjeg Novogodišnjeg programa.

Budete li uz TV Cazin na ispraćaju Stare i ulasku u Novu godinu sigurno ćete uživati u parodijama, muzičkim obradama Infarkt rekordersa i autorskim skečevima ekipe Novogodišnjeg programa.

Podsjećamo i da je to svakako dobra prilika i brojnim preduzećima, institucijama i ustanovama za reklamiranje u najgledanijem televizijskom novogodišnjem programu na ovim prostorima.

Do momenta objave prvih video isječaka iz ovogodišnjeg Novogodišnjeg programa TV Cazin, donosimo Vam nekoliko fotografija sa snimanja ovih dana, te Vas podsjećamo na jedan od prošlogodišnjih sadržaja

 

rtvcazin.ba

 

Objavio: Pet, 09/12/2011 - 15:56

Facebook komentari

Back to top