Udruženje mladih "CAZIN.NET" pokrenulo humanitarnu akciju "Paketići za sve"

Home

Udruženje mladih "CAZIN.NET" pokrenulo humanitarnu akciju "Paketići za sve"

Udruženje mladih „ CAZIN.NET“  već  četvrtu godinu  organizira humanitarnu akciju pod nazivom „ Paketići za sve“ . Akcija se sastoji od prikupljanja prehrambenih, higijenskih i kućanskih namirnica za dječicu, prvenstveno socijalno ugroženu, na taj način što kupci u marketima Robot, Bingo, MS-Japić,Voće Durić, Đana Komerc, Mercator, Rasko i Palermos u Stijeni, imaju priliku kupiti nešto od namirnica, te na taj način dati svoj doprinos ovoj akciji.
 

Iz Udruženja pozivaju sve koji mogu i žele pomoći realizaciju te akcije da se priključe i doniraju. Donirati se može novac, koji će biti utrošen za kupovinu slatkiša, igrački, šalova, kapa, rukavica, školskog pribora, slikovnica i knjiga. Uplate se mogu izvršiti na transakcijski račun Udruženja mladih “ CAZIN.NET”: UniCredit Bank BiH d.d., Broj računa: 338 520 220 814 9037 Sa naznakom: “Paketići za sve”.

Navedeno možete i sami donijeti i predati volonterima Udruženja mladih “ CAZIN.NET”  svake  subote u od 12 do 18 sati, te svakog utorka od 15 do 19 sati.

 

Udruženje mladih „ CAZIN.NET“ se zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su se odazvali ovoj akciji.  Volonteri udruženja su već jednom ispraznili sva kolica. Sadržaj možete vidjeti na fotografijama. Što se tiče uplata na žiro račun za ovu akciju, dosad nije ni jedna evidentirana.

 

Akcija će trajati do 24. decembra 2011. godine.

 

Još jednom apelujemo svim građanima da se priključe ovoj akciji i daju svoj doprinos. Možda paketić koji baš Vi kupite bude jedni koji je neko dijete dobilo ove godine.

 

Cazin.NET

 

Objavljeno: Pon, 05/12/2011 - 11:04

Facebook komentari

Back to top