Velika Kladuša: Racija u caffe bar “9″, privedena tri maloljetnika!

Home

Velika Kladuša: Racija u caffe bar “9″, privedena tri maloljetnika!


Sinoć se Velikokladuškom kafiću “9″ oko 21 sat i 15 minuta desio nesvakonoćni prizor kada su u njega uletjeli pripadnici specijalne policijske jedinice, te započeli raciju.

Većina gostiju se prepalo iznenadnim upadom naoružanih specijalaca sa fantomkama na glavi,jer ipak nije lahko ostati ravnodušan kada se u jednom trenu zabavljate sa svojim društvom i pijuckate piće, a u drugom trenutku se nalazite u sceni akcijskog filma.

Specijalci su legitimirali i detaljno pretražili sve goste zajedno sa svakim dijelom prostora ovog kafića,tražeći narkotike i oružje.

U toku ove racije koja je trajala oko sat vremena ,svi gosti su morali ostati na svom mjestu i nije bilo dozvoljeno nikakvo kretanje, jedan gost je priveden jer se posvađao sa jednim od specijalaca jer ga je ovaj odgurnuo kada ga je gost upitao kada misle završiti sa racijom.

Saznajemo da je riječ o Elvisu O. koji je nedugo nakon privođenja pušten na slobodu.

Specijalci nisu pronašli ništa značajnije osim tri mladića na koje su posumljali da su maloljetnici, a bili su u alkoholiziranom stanju.

Mladići su izvedeni ispred lokala gdje su ispitivani, a kasnije su i privedeni gdje će biti izvršeno dodatno ispitivanje i daljnja procedura.

vkportal.net

Objavio: Pon, 05/12/2011 - 02:36

Facebook komentari

Back to top