Želi li vas on samo zbog seksa?

Home

Želi li vas on samo zbog seksa?

Mnoge žene zbunjuje ponašanje muškaraca. Većina njih u potrazi je za ljubavlju, ali vrlo često nailaze na muškarce koji žele isključivo seks.

Katkada to odmah prepoznaju i na vrijeme poduzmu potrebne korake, a katkada im za to treba dugo vremena. Zapletu se u vlastite iluzije i emocije panično pokušavajući otkriti gdje su pogriješile.

Donosimo vam nekoliko savjeta poznatog blogera Richa Santosa koji se već duže vrijeme bavi proučavanjem muško-ženskih odnosa. Tačnije, riječ je o znakovima koji vam mogu otkriti želi vas on ipak samo zbog seksa.

Mnogo novca i malo vremena

Muškarci nešto dubljeg džepa ženu će obasipati raskošnim poklonima. Ali, neće baš odvojiti previše vremena za svoju "dragu". Žene ova situacija lako zbuni jer darivanje doživljavaju kao romantične geste, ali im nije jasno zašto ne provode više vremena zajedno. Odgovor je vrlo jednostavan – on ne želi s vama dijeliti svoje vrijeme i svoj život, želi tek povremeni seks.

Noćna komunikacija

Najčešće vas zove kad padne mrak? Poruke stižu oko 22 sata? Želi susret iza 21 sat? Ako ste odgovorili s "da", znajte da vas veže samo seks. On se javlja nakon što obavi sve poslove i nakon što završi druženje s prijateljima i porodicom. A onda se sjeti javiti vama – zbog seksa, naravno.

Ne želi se vezati

Brojni su razlozi zašto se muškarci ne žele vezati. Ako je on zainteresovan samo za fizički dio ljubavne veze, pokazat će to tako da se neće ni malo angažovati na ostalim područjima veze. Uz to, ako se ne želi vezati, može značiti i da nije gotov sa seksualnim osvajanjima. Bilo kako bilo, odgovor je za vas isti – na vas gleda samo kao na seks. 

Ne upoznaje vas s porodicom i prijateljima

Muškarci su vrlo oprezni u pogledu odabira žene koju će upoznati s porodicom i s prijateljima. Ako vas nakon nekoliko mjeseci druženja (koji se najvećim dijelom odvijaju u krevetu) ne upoznaje ni s obitelji, a ni s prijateljima, nemate ozbiljnu vezu. I to je razlog zašto vas ne vodi ni na neka važna okupljanja. On vašu vezu doživljava isključivo kao seksualnu.

Nagovara vas na seks


Budući da se žene s ovim znakom susreću još od tinejdžerskih dana, trebale bi ga znati prepoznati. Muškarci se njime koriste i u odrasloj dobi – vrše strašan pritisak na ženu da pristane na seks. Većina njih radi to vrlo suptilno tako da žene gotovo i nemaju osjećaj da ih se nagovara. Uglavnom, i to je pokazatelj isključivo seksualne veze.

Stalno govori o seksu

Ako muškarac s kojim prvi puta izađete na spoj neprestano skreće na temu seksa, možete biti sigurni da mu je zaista samo to na pameti. Doživljava vas isključivo kroz fizičku privlačnost (vjerovatno i sve druge žene) i sve što želi od vas bit će seks. Ako ste već u odnosu s muškarcem koji najradije razgovara o seksu, a druge teme gotovo ni ne spominje, možete biti sigurni da on od vas želi samo seks.

uskportal

Objavljeno: Tue, 06/12/2011 - 00:55

Facebook komentari

Back to top