Home

Cristiano Ronaldo kupio blizance za 20 miliona eura?

08 Apr

Cristiano Ronaldo kupio blizance za 20 miliona eura?

Jedan od najpopularnijih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo navodno očekuje još djece koje će dobiti uz pomoć surogat majke!

Prema pisanju svjetskih portala, Ronaldo koji već ima sedmogodišnjeg sina, veoma je uzbuđen i jedva čeka proširenje svoje porodice!

Španski tabloidi špekulišu da je fudbaler angažovao nepoznatu ženu iz Amerike, koja će mu roditi blizance. Ona je navodno već u poodmakloj trudnoći, te će očekuje da će bebe u Roanldov dom stići već za nekoliko sedmica.

“Sve je spremno, a kada djeca budu bila rođena, odmah će avionom biti transportovana u Ronaldovu vilu na periferiji Madrida,” prenosi The Sun pisanje španskih tabloida.

“Ne volim da pričam o svom privatnom životu, ali ne volim ni da čitam kako sam, navodno, sina dobio iz veze ‘na jedno veče’. Kada Cristiano bude odrastao, objasniću mu kako je došao na svijet,” kratak je bio Ronaldo.

Inače, u medijima su procurile informacije da je slavni fudbaler za prvo dijete izdvojio čak 11 miliona, a s obzirom da je sada riječ o blizancima ta cifra će biti mnogo veća, oko 20 miliona evra.

 

(Izvor: B92)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top