Čudo iz Mostara: Ima šest godina i zna ono što mnogi od vas ne znaju

Home

Čudo iz Mostara: Ima šest godina i zna ono što mnogi od vas ne znaju

Nino Avdić nevjerovatno je dijete. Ima šest godina i dolazi iz Mostara, a njegov talent je poznavanje svih glavnih gradova i zastava svih država.

Njegova ljubav prema geografiji rodila se dok je listao album Svjetskog nogometnog prvenstva 2014., kada je imao samo dvije godine. Tada se prvi puta susreo s time i naučio je sve države.

Publika ga je upoznala u novoj sezoni Supertalenta, a već prvim nastupom svima je dao do znanja da se radi o pravom malom genijalcu.

Nina niko nije učio već je sve sam krenuo istraživati, a mobitel mu je bio prozor u informacije.

”I onda neko kaže da mobiteli ne valjaju. Moj Nino ne igra igrice, on samo uči preko mobitela, a kada dođem u Zagreb kupit ću mu novi tablet”, otkrio je Ninov tata Semir koji nam otkrio nešto više o svojem supertalentu.

”Zna on tako gledati zastave i nabrajati glavne gradove pa priča gdje želi ići. Često spominje da želi u Tursku na more. Krenuo je u školu i učiteljica ga hvali da je jako bistar. Igra i nogomet u sportskom društvu Zalik. Sve mu dobro ide”, otkriva nam tata Semir koji tvrdi da Nino zna i sve nogometaše.

”On ih zna 99 posto. Skoro sve. Toliko ih poznaje da mene ispravlja kada nešto krivo kažem. Navija samo za Barcelonu, ali odemo mi pogledati utakmice Zrinskog i Veleža. Osim svih gradova, zastava i nogometaša zna on nabrojati i sve vrste pasa te sve zmije otrovnice. Jako voli životinje pa mu je i to područje poznato. Kad malo bolje razmislim malo je toga što on ne zna”, iskreno nam je kazao ponosni tata Semir koji je s guštom gledao prvu epizodu Supertalenta.

 

(Izvor: Dnevnik.hr)

Objavito: Pon, 09/25/2017 - 21:54

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top