DA SE NAJEŽIŠ: Ivana i Mirza snimili himnu! (VIDEO)

Home

DA SE NAJEŽIŠ: Ivana i Mirza snimili himnu! (VIDEO)

Duet i spot „Da se opet rodim“ u izvođenju Ivane Selakov i Mirze Selimovića premijerno su predstavljeni u srijedu uveče na jednom prestoničkom splavu.

Pošto je pjesma veoma romantična, svi prisutni složili su se da će biti mladenačka himna.

Ivana je, očekivano, goste i dočekala u paru, što je i očekivano, s obzirom na to da se rijetko odvaja od dugogodišnjeg dečka Peđe, dok je Mirza došao sam, njegova djevojka, atraktivna manekenka Jelena Knežić, nije se pojavila na promociji.

- Jelena je opravdano sprečena! Sve je pod kontrolom - sa osmijehom nam je rekao pobjednik "Zvezda Granda", koji samo dan nakon zvaničnog predstavljanja dueta putuje na veliku turneju u SAD, gdje će sa Harijem Varešanovićem imati seriju koncerata u velikim gradovima, a već prvu priliku iskoristiće i da novu pjesmu predstavi publici u Sent Luisu i Čikagu.

- Prezadovoljan sam pjesmom "Da se opet rodim", koja je prvobitno snimljena u folk maniru, a autor Pera Stokanović ju je za Ivanu i mene odjenuo u novo, pop ruho. Ivana je poznata kao kraljica dueta, pa verujem da će i naša saradnja biti uspješna - izjavio je Mirza.

Osim prijatelja i predstavnika medija, Ivana i Mirza su ugostili i brojne kolege, između ostalih Dženana Lončarevića, Dejana Matića, Bobana Rajovića, Milana Mitrovića, Gorana iz “OK benda”, Slavicu Tripunović Dajanu, kao i voditelje Voju Nedeljkovića, Sanju Ćulibrk i Tihomira Tepića.

Poslušajte:

(Izvor: Alo.rs)

Objavito: Pon, 09/04/2017 - 11:20

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top