Davor Dragičević nosio Davidov duks: U ovom sam te sine ispratio

Veliki broj Banjalučana okupio se i u subotu na Trgu Krajine zahtijevajući da se dođe do istine o smrti njihovog sugrađanina Davida Dragičevića.

Otac tragično nastradalog mladića Davor Dragičević rekao jeda će “svi saučesnici, ubice, pomagači i jataci od 18. marta i prije odgovarati istini i pravdi.

On je ponovio da skupovi na Trgu moraju da prođu mirno i dostojanstvo, bez ekscesa.

Dragičević je nosio duks sina Davida.

“U ovom sam te sine ispratio kad si još disao. Ubili ste mi dušu zatrli sjeme, ugasili svijeću. Ubili ste sve nas i dalje ubijate. Neće vam ni Bog pomoći da vam spasi dušu, pošto ste se vi igrali Boga. Konja jeste odnijela Crkvena ali Davida nije. David je mučen i ubijen sa jasnom porukom, položen u kanalizaciju, ne u rijeku. Samo naprijed frajeri nećete još dugo”, rekao je Davor Dragičević.

On je rekao da “Davida i svu ostalu djecu neće oprostiti”.

“Neka Bog prašta. Ja nisam Bog, ja sam Davor Dragičević čovjek i mi smo vi ovdje ljudi. Možete me uhapsiti, ubiti. Nemam duše, ali zato imam srce”, rekao je Davor Dragičević.

“Sa onom skupštinom, sve je jasno. Sve je jedna laž, obmana, zataškavanje, i koliki su frajeri kada poturaju svoju djecu”, zaključio je Dragičević je i zahvalio se svima na podršci koju pružaju Davidovoj majci Suzani i njemu.