Dečko se iživljavao nad njom: Sada joj stigli crna ruža i sumnjiv SMS

Dvadesetdvogodišnja Ivana Filipović, koju je 12. marta u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), u posljednje vrijeme dobila je niz uvredljivih SMS-ova s nepoznatog broja, što je prijavila i inspektorima u policiji, piše srbijanski "Telegraf".

Tužilaštvo smatra da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka, dok u policiji kažu da će istražiti ko je slao poruke koje su djevojku i njenu porodicu uznemirile, prenosi Avaz.ba.

- Ivana je više puta s nepoznatog telefonskog broja SMS porukama upozoravana da pripazi kuda ide, šta radi, šta priča, da razmisli o izmjeni iskaza na sudu, pa joj je čak i ponuđen novac da odustane od tužbe - ispričao je za "Telegraf" porodični prijatelj. 

Zbog svega je uznemirena, kao i njena porodica, a ko je, kako kažu, "dušebrižnik" koji je savjetuje i upozorava šta je za nju najbolje ne znaju. 

Ivani je, navodno, u jednoj poruci rečeno da očekuje crnu ružu, koju je ubrzo i dobila. Nezvanično, i njen otac je primio pismo od anonimnog pošiljaoca u kojem mu se preporučuje da kćerku posavjetuje šta će reći na suđenju.