Demobilisani borci Cazina prikupljaju novčana sredstva za liječenje prijatelja iz Bugojna

Demobilisan borac Samir Sadiković iz Bugojna treba pomoć dobrih ljudi. Srećom, izgleda da je u Krajini stekao dobre prijatelje koji će mu pomoći u njegovoj teškoj životnoj borbi.

Naime, demobilisani borci grada Cazina prikupljaju novčana sredstva za liječenje prijatelja, također demobilisanog borca, Samira Sadikovića.

Samir mora na radiohiruški tretman koji je moguće obaviti u Turskoj. Potrebna mu je operacija glave, odnosno gama nož. Pošto su ga odbili u Tuzli i Zagrebu, jedini spas mu je liječenje u dalekoj Turskoj.

Samir, takav kakav je, nikad ne bi zatražio ničiju pomoć da nije primoran, ali teška situacija u kojoj se našao primorala ga je da na ovaj način zatraži pomoć svih dobrih ljudi, svojih bivših saboraca i cjelokupne zajednice. 

Vjerujemo da još uvijek ima dobrih i humanih ljudi koji mogu i žele pomoći našem Samiru. 

Za sve ljude koji žele da pomognu iz Krajine mogu da se jave Hase Cazinac koji je i ovog puta bio inicijator i pokretač ove humane akcije. Broj telefona je 061 444 996 ili lično da uplate na račun: 3061153804549966 Sadiković (Zlatif) Samir. 

Demobilisani borci Cazina se unaprijed zahvaljuju svim humanim ljudima. I vjeruju da će Krajina i ovaj put podržati ovaj apel.

 

Image
Image