Desetogodišnjak došao se igrati s drugom pa ga silovao?

Home

Desetogodišnjak došao se igrati s drugom pa ga silovao?

Policiji u Futogu prijavljeno je da je u jednom obližnjem vikend-naselju, 10-godišnjak silovao druga koji ima samo sedam godina. Inspektori su sproveli istragu koja treba da utvrdi šta se tačno dogodilo.

Nesvakidašnje zlostavljanje desilo se 19. juna oko 14.20 sati dok su se dvojica dječaka igrala.

"Sedmogodišnjak je iz Novog Sada došao sa roditeljima u ovo vikend naselje, a njegov drug iz Rumunke. Djeca su se igrala kada je 10-ogodišnjak, kako se navodi u prijavi, navodno nasrnuo na drugog dječaka i silovao ga" , piše Telegraf.

Slučaj je odmah prijavljen policiji i sprovedena je hitna istraga.

"Sedmogodišnjak se po povratku kući požalio roditeljima koji su alarmirali nadležne. Policija je odmah pronašla dječaka koji je navodno nasrnuo na drugara. Mlađi dječak je upućen na ljekarski pregled da bi se utvrdilo da li je eventualno zadobio povrede. Izveštaj će biti proslijeđen tužiocu" ,objašnjava sagovornik.

Nakon svih pregleda i saslušanja dječaka i članova njihovih porodica bit će utvrđeno da li je sedmogodišnjak zaista silovan i da li su tačni navodi iz prijave.

Psiholog, Aleksandra Janković izjavila je da mladi na sve načine pokušavaju da budu primjećeni u društvu.

"Često su to mladi koji nemaju dovoljno podrške od okoline ova vrsta ispada je nešto čime će oni biti zvijezde u društvu, pa makar i negativne. Traže da budu zapamćeni, pa makar i na ovaj način" ,kaže Janković.

 

(Izvor:fokus.ba)

Tagovi
Objavito: Čet, 06/22/2017 - 09:02

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top