Detalji saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom: Utrka vozila dovela do frontalnog sudara sa vozilom hitne pomoći

Home

Detalji saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom: Utrka vozila dovela do frontalnog sudara sa vozilom hitne pomoći


U sudaru automobila i vozila hitne službe Doma zdravlja Cazin, jedna osoba smrtno je stradala, dok su tri osobe teže povrijeđena, potvrđeno je u MUP-u USK.

Nesreća se dogodila kasno sinoć u Banjalučkoj ulici u Bihaću u blizini Bakšaiškog mosta, a sudarili su se Golf 2 i vozilo hitne službe Doma zdravlja Cazin, koje je prevozilo pacijenta u teškom stanju u kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

Kako saznajemo, dva vozila u ponoćnim satima utrkivala su se na cesti i desio se frontalni sudar sa vozilom hitne pomoći. Prema svemu sudeći, MUP USK će uraditi rekonstrukcija nemilog događaja.

Podsjećamo, prije dva dana u cazinskom naselju Kličići sudarilo se vozilo hitne službe Doma zdravlja Bužim sa vozilom austrijskih registarskih oznaka, a tom prilikom jedna osoba je izgubila život, a četiri su povrijeđene.

U vozilu saniteta tada je preminula 82-godišnja pacijentica Rasima Dizdarević iz Bužima, a iako su prve informacije govorile da je u pitanju bila prirodna smrt, obdukcijom je utvrđeno da su smrtonosne povrede bile uzrokovane saobraćajnom nesrećom.

 

(Izvor: Usn.ba)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 05/05/2017 - 18:13

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top