Detalji tragedije u Bijeljini: Automobilom usmrtio dijete, roditelje udarilo drugo vozilo dok su mu pomagali, oba vozača pobjegla

.
Policija se odmah dala u potragu za nesavjesnim vozačima i jedan od njih je pronađen i uhapšen dok se za drugim i dalje traga

Četrnaestogodišnje dijete iz Bijeljine poginulo je, a njegovi otac i majka su teško povrijeđeni kad su u ulici Kulina bana u Bijeljini u njih udarila dva automobila, čiji su vozači pobjegli s mjesta nesreće.

 

Policija se odmah dala u potragu za nesavjesnim vozačima i jedan od njih je pronađen i uhapšen dok se za drugim i dalje traga.

 

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata. Kako je potvrđeno u policiji, jedno vozilo je na ulici udarilo u dijete, rođeno 2007. godine, koje se kretalo putem. Dijete je palo kao pokošeno, a nesavjesni vozač se nije zaustavio da mu pomogne, već je odmah pobjegao s mjesta udara.

Dječaku su u pomoć pritekli roditelji, koji su na putu pokušavali da mu ukažu pomoć, a onda je u njih udario drugi automobil, čiji je vozač, također, pobjegao. U udaru oboje su teško povrijeđeni. Prema trenutnim informacijama nisu životno ugroženi - kaže izvor iz policije.

 

On navodi da je tokom potrage pronađen i uhapšen P. D. za koga se sumnja da je udario u roditelje djeteta, dok se za drugim vozačem i dalje traga.

 

- Pronađen je i automobil Golf 4 koji je vjerovatno učestvovao u tragediji, a na njemu su otkrivena oštećenja, kao i tragovi krvi - kaže dobro upućeni izvor.

Foto: BIJELJINA.INFO