Dodik: Ja sam vojnik SNSD-a i RS-a, pobijedićemo PDP i SDS, i Ameriku, Veliku Britaniju...

.
Namjerno govorim o terminu vojnik, jer ima i nekih koji su veoma zlonamjerni i oni svaku vrstu termina zloupotrebljavaju, ali takvo je vrijeme danas

 

Na današnjem vaskršnjem okupljanju u Tesliću obratio se član Predsjedništva BiH koji je ovom prilikom komentarisao održavanje izbora u BiH i stanje u SNSD-u rekavši kako u posljednjih deset godina sve što nosi epitet razvojenog dolazi od njih i Vlade RS.

- Nismo ljudi koji ugrožavaju bilo koga, već samo branimo ono što je naše i što pripada ovom narodu. Јa sam vojnik ove partije i vojnik Republike Srpske. Namjerno govorim o terminu vojnik, jer ima i nekih koji su veoma zlonamjerni i oni svaku vrstu termina zloupotrebljavaju, ali takvo je vrijeme danas - naveo je Dodik.

Ova stranka, kaže, iza sebe ima dosta uspjeha do kojih se došlo zajedničkim radom, da u tome nikome nije lako, uprkos djelovanju i onih koji ne koriste fer političku borbu.

- Sve godine iza nas su dobre godine za Republiku Srpsku. Oni drugi nemaju ništa drugo da govore sem da smo mi nešto sklonili ili radili, pokrali. Kao da se ovdje ništa nije dešavalo. Naravno, sve su to laži - rekao je Dodik.

On je ukazao na priču PDP-a instruisanu engleskim programima, kao i sadašnje rukovodstvo SDS-a za koje kaže da je izdajničko i nema ništa sa stvaraocima Srpske.

- Zato SDS danas nije druga politička partija prema istraživanju, nego čak treća, a biće možda i četvrta nakon ovih izbora. To govori da njihovo rukovodstvo ne radi kako treba - rekao je Dodik.

Prema posljednjim istraživanjima, kaže, SNSD ima podršku 34 odsto ispitanika, a druga je PDP sa svega 10 odsto, te da sva opozicija ne može zajedno da pređe 25 odsto.

On je istakao da će izbori biti održani i da će pobijediti, prenosi Srpskainfo.

- Pobijedićemo PDP I SDS, i Ameriku, Veliku Britaniju, kao i predstavnike političke opcije zelenih u Njemačkoj - zaključio je Dodik.