Dodiku u Hrvatskoj kazali da je Bosna zakon i da su Bosanci prva liga, evo kako je reagovao

.
Jedan od domaćina rekao je da je njemu Bosna zakon i da su mu Bosanci prva liga. Evo kako je Dodik reagirao na to

 

Kako javlja Dnevnik.hr, Dodik je stigao na Baniju, i to helikopterom, kako bi posjetio kuću obnovljenu novcem Republike Srpske.

Jedan od domaćina rekao je da je njemu Bosna zakon i da su mu Bosanci prva liga. Evo kako je Dodik reagirao na to.

“Nema Bosanaca! Kad mi nećemo Bosnu, što ti hoćeš? Kakva Bosna? Bosna je za nas veliki problem. Nemamo ništa od toga, samo imamo problem. Slušaj, u Jugoslaviji nije moglo Srbi, Hrvati, muslimani, i onda rasturiš Jugoslaviju, onda natjeraš te iste Srbe, Hrvate i muslimane da moraju živjeti.”

Novinar Nove TV pitao ga je o čemu je prekjučer razgovarao s Vladimirom Putinom u Moskvi, a o čemu s hrvatskim predsjednikom Milanovićem na svom imanju prije tjedan dana. Dodik tvrdi da je kod Putina dogovorio dobavu plina po cijeni kao i prije rata.

“Tamo stvari izgledaju sasvim normalno, sasvim uređeno, nema nikakvih nestašica, ljudi žive, restorani su puni”, rekao je. Evo kako je komentirao sastanak s Milanovićem:

“Hrvatska ima svoju državu, Srbija ima svoje dvije države – Republiku Srpsku i Srbiju. Prema tome, na taj način ćemo se kretati, vidjeti, surađivati na onim pitanjima na kojima možemo.”

Video možete gledati na ovom LINKU.

 

Foto: Screenshot