Drama u Beogradu: Pod dejstvom kokaina zabili se u automobil u kojem je bio Vučić (FOTO)

Home

Drama u Beogradu: Pod dejstvom kokaina zabili se u automobil u kojem je bio Vučić (FOTO)


Kolona vozila u kojoj se nalazio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić “presječena” je u subotu ujutru na kružnom toku Topčiderska zvezda u Beogradu, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsjednika države uhapšene su tri osobe, piše Politika.

Kako navodi list, osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu sutra biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema izvoru ovog lista, na kolonu vozila je u subotu ujutru u 8.20 sati naletio automobil marke “bentley”, crne boje, španskih registarskih oznaka kojim je upravljao Luka R.

U automobilu koji je ugrozio bezbjednost predsjednika, nalazili su se i Miloš T. i Stevan D, navodi list.

Sva trojica osumnjičenih, prema nezvaničnim informacijama, odranije su poznata policiji po izvršenju različitih krivičnih djela.

Kako se navodi, Luka R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda “driftovao” automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

DRAMA

Usljed zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance.

Kolonu u kojoj je bio Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a “bentley” je udario baš u taj auto, rekao je sagovornik lista.

Prema njegovim riječima, uporedo sa udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, “bentley” je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbjeđenja predsjednika koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju, navodi Politika.

Treće vozilo iz pratnje je krenulo za “bentleyem” i sustiglo ga, a pripadnici predsjednikovog obezbjeđenja trojicu muškaraca su izvukli iz vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih utvrđeno je prisustvo kokaina.

Sva trojica, prema informacijama kojima raspolaže list, rade kao obezbjeđenje jedne popularne beogradkes diskotete, a automobil su bili pozajmili od jednog poznatog fudbalera.

Sagovornik lista tvrdi i da uhapšeni nisu imali namjeru da napadnu kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik.

Krivičnom prijavom koja je podnijeta protiv njih osumnjičenima se na teret stavlja najteži oblik krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina.

Poznat vlasnika “bentleya”

“Bentley” španskih registarskih oznaka koji je u subotu ujutru na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu udario u automobil u kojem je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u vlasništvu je bivšeg fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića, saznaju Novosti.

UHAPSENI

Prema informacijama, poznati fudbaler u vrijeme incidenta koji se dogodio oko 8.20 nije bio u vozilu koje je presjeklo kolonu predsjednika Srbije.

Novosti su poslije informacija o nemilom događaju zatražile reakciju od predsjednike Vučića ali on nije htio da komentariše bilo šta.

 

(Izvor: Fokus.ba)

Tagovi
Objavio: Ned, 03/09/2017 - 10:55

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top