Dramatična reakcija nakon ispadanja iz showa

Home

Dramatična reakcija nakon ispadanja iz showa


Svojim nevjerovatnim nastupima u show programu "X-Factor", trinaestogodišnja Rachel Crow oduševila je svakoga.

Zbog njenih glasovnih mogućnosti Rachel već je porede sa najvećim pjevačkim imenima svih vremena, a njen glas zvuči toliko odraslo i bogato da je teško povjerovati da je ona dijete.

Inače, Rachel je odrasla u porodici u kojoj su se koristili narkotici, bila je žrtva fizičkog i psihičkog nasilja, a nakon šest mjeseci poslali su je u hraniteljsku porodicu. 

Rachel je otkrila kako još uvijek ne želi da upozna svoje biološke roditelje, a na pitanje na šta bi voljela da potroši pet miliona dolara, koliko iznosi i nagrada, odgovorila je da bi uložila u veću kuću za sebe i svoje roditelje.

Nažalost, njenom nastupu u „X-factoru“ sinoć je došao kraj, a Rachel je ispadanje podnijela jako loše. Nakon proglašenja njenog ispadanja djevojčica je pala na pod i počela jecati. Jako loše se osjećala i Nicole Scherzinger, jedna od članica žirija, koja je mogla spasiti Rachel od ispadanja, no glasala je za drugog takmičara, nakon čega su oboje imali po 2 glasa za ispadanje, a izjednačeni broj glasova riješen je zbrajanjem glasova televotinga, a kako je manje glasova imala Rachel, ona je ispala. Pogledajte Rachelinu reakciju nakon što su saopćili da ona završava takmičenje.

 

Objavio: Pet, 09/12/2011 - 22:02

Facebook komentari

Back to top