Drskost i bahatost u Krajini: Direktorica Zavoda za javno zdravstvo USK zaposlila kćerku sa završenim Engleskim jezikom

Home

Drskost i bahatost u Krajini: Direktorica Zavoda za javno zdravstvo USK zaposlila kćerku sa završenim Engleskim jezikom


Da ljudska bahatost nema cijenu govori slučaj iz Zavoda za javno zdravstvo USK. Za rubriku “vjerovali ili ne” govori činjenica da je direktorica ZZJ USK mimo svih propisa uspjela zaposliti svoju rođenu kćerku koja ima završen Pedagoški fakultet.

Da se vlast u Krajini prema običnom narodu ponaša krajnje bahato, drsko, neodgovorno itd. govore činjenice koje navodimo u ovom članku.

Osnivač ove ustanove Vlada USK i Skupština USK u Krajini, zadužene su samo za uhljebljavanje svojih kadrova u razna Javna preduzeća u Unsko sanskom kantonu.

Tako vladajuća oligarhija (grč. oligarkhia znači  vladavinu klike, male grupe ljudi ili autoritarnu vlast političkog vrha, obično bez poštivanja volje građana), konstantno nastavlja da pokaže običnom čovjeku u Krajini da je bezvrijedan, da svoju djecu u Krajini školuje bez ikakve nade za budućnost.

Direktorica Zavoda za javno zdravstvo Unsko-sanskog kantona (USK) dr. Zarina Mulabdić (SDA) zaposlila je svoju kćerku T.M. u istoimenu firmu.

Tužna je činjenica da je kćerka direktorice ovog Zavoda završila Engleski jezik.

Ovim putem obraćamo se krajiškoj javnosti sa pitanjem: “Šta nastavnik ili profesor Engleskog jezika radi u Zavodu za javno zdravstvo USK”?

 

(Izvor: Krajina.ba)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 10/05/2017 - 18:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top