Home

DRUŽENJE U BERLINU UZ DEGUSTACIJU BH. SPECIJALITETA: Vedad Ibišević oduševio Šabana Šaulića

24 May

DRUŽENJE U BERLINU UZ DEGUSTACIJU BH. SPECIJALITETA: Vedad Ibišević oduševio Šabana Šaulića

Šaban Šaulić nedavno je uz Stoju i Sašu Kovačevića održao veliki koncert u Berlinu, gdje su i brojni Bosanci i Hercegovci koji vole muziku popularnog pjevača imali priliku uživati u njegovom repertoaru.

Pjevač je iskoristio boravak u Berlinu da obiđe grad, ali i posjeti restoran Sarajevo inn Grunewald, njegovog velikog prijatelja Mirsada Fikića Mickyja u kojem nije imao priliku biti ranije.

Šaulić je bio oduševljen jer je te večeri sreo bosanskohercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića, koji je inače veliki pjevačev fan, ali i stalni gost popularnog restorana.

Ibišević je među uspješnim nogometašima ljubimac kralja narodne muzike, pa je bila sudbina da se konačno i upoznaju. Dvojac je uz bogatu trpezu proveo veče u degustaciji bosanskih specijaliteta po kojima je Sarajevo Inn Grunewald daleko najpoznatiji u ovom dijelu Njemačke, ali i u Austriji i drugim zemljama. Pričalo se o muzici, ali i najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Pjevač je pohvalio kuhinju, te zaključio da je u njemu probao najbolje ćevape i najbolju kafu, u najboljem društvu koje je mogao poželjeti tokom boravka u prijestonici Njemačke.

(Izvor: PR com)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top