Džavid Ljubovci: S Donnom se čujem svaki dan!

Home

Džavid Ljubovci: S Donnom se čujem svaki dan!

Donna Ares je prije desetak dana na svom Instagram profilu objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija, a ova vijest izazvala je veliko zanimanje javnosti u našoj zemlji i regionu.

- Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej.. Zbogom zauvijek - napisala je Donna Ares, nakon čega su uslijedili komentari njenih prijatelja.

Donna Ares se od 2014. godine bori s rakom grlića maternice, a u teškom periodu, kako je često i sama isticala, velika podrška bio joj je Džavid.

- Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće da opstane. Uradio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao. Poslom se borim protiv svega što se dešava, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni - rekao je Ljubovci za "Dnevni Avaz". 

- S Donnom sam i dalje u kontaktu, štaviše, svaki dan se čujemo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam i da je posjetim. Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo - iskren je Ljubovci.

 

(Izvor: Exspressmag.ba)

Objavito: Tue, 09/05/2017 - 12:36

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top