Džeko: Bayern je jak na svim pozicijama

Home

Džeko: Bayern je jak na svim pozicijama


 

City mora pobijediti Bayern po svaku cijenu, ali ni pobjeda Građanima ne garantira plasman u osminu finala, obzirom da je drugoplasiranom Napoliju dovoljna pobjeda na El Madrigalu protiv Villarreala.


"Daćemo sve od sebe da pobijedimo u meču protiv Bayerna, ali čak i ako se to desi naša sudbina je u rukama Španaca. Ne znam kako će to završiti, niti želim o tome razmišljati. Fokusiran sam samo na našu utakmicu", kazao je Džeko za SportSport.ba, dodavši:

"U Ligi prvaka ne postoje favoriti i vjerujem da će i Villarreal igrati punom snagom kako bi se časno oprostio. Ali, opet kažem, ne želim o tome da razmišljam".

Dijamant odlično poznaje njemački nogomet, ali i igru Bayerna.

"Bayern je pokazao svoju snagu u Ligi prvaka samim tim što su već otišli dalje. Poznajem ih i imaju malo slabih tačaka, ali u Bundesligi su u posljednje vrijeme dokazali da nisu nedodirljivi. Vijdet ćemo..."

Bh. reprezentativac igrao je svih 90 minuta proteklog vikenda u 5:1 pobjedi nad Norwichom. Roberto Mancini će ponovo rotirati?

"Trener određuje sastav i često nas rotira. Polako se na to navikavamo. A, što se tiče šansi protiv Bayerna, odigrati onako kako inače igramo u Engleskoj i neće biti problema".

 

sportsport.ba

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 13:33

Facebook komentari

Back to top