Home

Edin Džeko ostvario san Adinu Aliću: Dijamant još jednom mališanu uljepšao dan

02 Jun

Edin Džeko ostvario san Adinu Aliću: Dijamant još jednom mališanu uljepšao dan

"Presretan sam što sam upoznao Edina Džeku i mnoge naše reprezentativce. Tu su moji idoli. Nadam se da ću jednog dana i ja doći do dresa reprezentacije. Veliko je uzbuđenje što smo imali priliku da se družimo s reprezentativcima", to je za Avaz.ba rekao Adin Alić, član Aakademije Fudbalskog kluba Sarajevo, koji je imao priliku da u Trening centru na Butmiru upozna Edina Džeku i ostale “Zmajeve”.

Osmijesi na licima dječaka, zbog radosti što su imali priliku da upoznaju neke od najboljih bh. fudbalera zasigurno će donijeti sreću izabranicima selektora Baždarevića na predstojećoj utakmici protiv Grčke.

- Svaki dan treniramo u Trening centru i velika je radost bila što smo upoznali reprezentativce. Oni su nas odbradovali svojim prijatnim načinom i pristupom. Želimo im svi puno sreće za utakmicu protiv Grčke - dodao je Alić. 

docek

Snovi svakog mladog igrača jesu da obuče dres svog voljenog tima, potom dres s državnim grbom, ali i da upozna svoje igračke idole.

Ovaj posljednji san, zahvaljujući bordo klubu, dječaci Akademije FK Sarajevo imali su priliku da ostvare, što će im zasigurno biti velika motivacija, kako bi ostvarili i prva dva, to jeste dres prvog tima Sarajeva i A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top