Home

EMOTIVNA PORUKA KAPITENA: "Krajina" večeras igra zadnju utakmicu sezone

26 Apr

EMOTIVNA PORUKA KAPITENA: "Krajina" večeras igra zadnju utakmicu sezone

Večeras će Rukometni klub "Krajina" Cazin odigrati posljednji susret u ovogodišnjoj sezoni Premijer lige BiH gdje će u Cazin stići ekipa HMRK "Zrinjski" iz Mostara.

Utakmica se igra večeras, 26. aprila s početkom od 19 sati, a povodom ovog susreta oglasio se i kapiten cazinske ekipe Alen Lipa Lipović koji je na svom Facebook profilu napisao kratku poruku za sve navijače i ljubitelje Rukometnog kluba "Krajina" Cazin.

                 - Večeras je zadnja utakmica u ovoj sezoni Premijer lige BiH. Dočekujemo ekipu Hmrk Zrinjski Mostar. Želio bih se zahvaliti svim Cazinjanima i svima onim ljudima koji su podržavali ovaj klub u posljednje dvije godine provedenih u Premijer ligi BiH, bilo je dobrih ali i loših stvari ali se nadam da ste mogli uživati u rukometu i bar malo zaboraviti na sve brige kada dođete na tekmu, ne znam šta će biti s klubom i gdje ćemo se takmičiti iduće sezone, ali se nadam da ćete i dalje biti uz ovaj klub jer on to zaslužuje a i sam grad, jer ovo je rukometna čaršija. Hvala i KRAJINA ŽIVI VJEČNO!

Cazin.NET

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top