Home

Euforija na Grbavici: Prodaja ulaznica počinje u petak

03 May

Euforija na Grbavici: Prodaja ulaznica počinje u petak

U subotu se na stadionu Grbavica igra derbi susret 7. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje, a snage će odmjeriti Željezničar i Zrinjski.

Ova dva ima uz Sarajevo vode veliku bitku za prvo mjesto, pa se očekuje pravi spektakl i kvalitetna utakmica. Zbog velike zainteresovanosti navijača prodaja ulaznica za ovaj meč počinje u petak u 12 sati.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu do 18 sati.

Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija.Na stadionu će biti otvoreno pet ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever, te jedan ulaz na Zapad. Na istočnoj tribini će biti otvorena četiri ulaza.

Kapije se otvaraju u 18:30 sati", saopštili su iz FK Željezničar.

Iz FK Željezničar su također pozvali navijače da ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve.

"Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza. Ulazak za djecu do 12 godina će biti moguć samo uz roditelje koji su vlasnici godišnjih ulaznica i to na tribine Jug i Sjever dok ulazak djece bez ulaznice neće biti moguć na tribinu Zapad i Sektor C na istočnoj tribini", istakli su iz kluba s Grbavice.

Meč između Željezničara i Zrinjskog igra se sa početkom u 20 sati.

 

(Izvor:sportsport.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top