Evo što Citroen predstavlja na Salonu automobila u Frankfurtu (VIDEO+FOTO)

Home

Evo što Citroen predstavlja na Salonu automobila u Frankfurtu (VIDEO+FOTO)

"TRI MODELA, tri različita automobilska iskustva. Ovo je savršena slika sposobnosti marke Citroën koja je inspirirana različitim životnim stilovima i nudi moderna rješenja s puno karaktera", kažu iz Citroena najavljujući pojavljivanje na Salonu automobila u Frankfurtu koji počinje 14. rujna.

NOVI KOMPAKTNI SUV C3 AIRCROSS

citroen

 

Ovaj SUV nove generacije snažnog karaktera nudi prostor u unutrašnjosti i modularnost monovolumena, udobnost i povezane tehnologije.

"Ovaj raznolik SUV ističe se svojom jedinstvenom morfologijom te snažnim i svježim stavom. Ovdje je prisutan u nekoliko kombinacija boja karoserije i unutrašnjosti, naglašavajući svoje mogućnosti personalizacije. Njegova unutrašnjost koristi jedinstveno znanje i umijeće marke Citroën u pogledu prostora u unutrašnjosti, modularnosti i svjetlosti, kako bi se nametnuo kao referenca u svom segmentu. Nudi visoku razinu udobnosti, 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji i 4 za povezivost. Udoban u gradu kao i na cestama, C3 Aircross poziva na bijeg zahvaljujući svom SUV karakteru i funkciji Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent (sustav pomoći kod vožnje na strmom spustu). On je nova referenca u svijetu kompaktnih SUV-ova u pogledu udobnosti, korištenja i boravka u vozilu", opisuje ga Citroen.


SPACETOURER RIP CURL CONCEPT

citroeng

 

"Citroën i Rip Curl nastavljaju svoju suradnju i predstavljaju predmet krajnje mobilnosti, simbol bijega bez granica. S jedinstvenim tumačenjem SpaceTourera posvećenog sportovima na otvorenom, ovaj moderan kombi ima povećane mogućnosti zahvaljujući preradi 4x4 tvrtke Automobiles Dangel. Za krajnju slobodu, Pössl ga je izbacio kao kompaktni kamper. Ove dvije pretvorbe već su dostupne na SpaceToureru. Moderna vanjština i unutrašnjost kampera naglašeni su originalnim izborom boja i posebnih tkanina. Namijenjen je svima koji vole boravak na otvorenom, robustan je, prostran i okretan u svakodnevnom životu. Naglašava značajke SpaceTourera: modularnost, jednostavnost korištenja, udobnost i tehnologije u službi bezbrižnosti i slobode. SpaceTourer Rip Curl Concept bit će dio europske turneje Rip Curl od listopada 2017. do siječnja 2018.!", najavljuju ga iz tvrtke.

E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES

citroenm

 

Ekskluzivna specijalna serija, razvijena s modnom markom Courrèges, predstavlja novu generaciju električnog modela E-MEHARI. Ovaj 100 % električni kabriolet s četiri sjedala ima čvrsti krov s prozorima, središnjim sustavom zaključavanja i zračnim jastucima, smještenim u unutrašnjost koja je u potpunosti redizajnirana u skladu sa stilskim kodovima Citroëna.
 

Topic
Objavito: Tue, 09/05/2017 - 07:06

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top