Home

Evo što dužina vaših prstiju govori o vama

07 May

Evo što dužina vaših prstiju govori o vama

Postoje tri različita tipa osoba, a koji ste tip otkrit ćete kada usporedite dužinu svog kažiprsta i prstenjaka na vašoj lijevoj ruci.

Postoje tri različita tipa osoba, a koji ste tip otkrit ćete kada usporedite dužinu svog kažiprsta i prstenjaka na vašoj lijevoj ruci.

Ako dosad niste, sada je prilika da obratite pažnju na dužinu svojih prstiju. Možda niste znali, no dužina prstiju može otkriti puno toga o vama. Postoje tri tipa osoba, a koji ste tip otkrit ćete kada usporedite dužinu svog kažiprsta i prstenjaka na vašoj lijevoj ruci. Kako prikazuje fotografija u naslovnici članka, postoje tri različita tipa osoba, ovisno o dužini prstiju, a u nastavku otkrijte koje to osobine obilježavaju koji tip osobe.

A – šarmantne osobe

Ljudi koji imaju prstenjak duži od kažiprsta često su vrlo lijepe osobe. Zrače šarmom i mnogi ih smatraju neodoljivima. Odlučni su i poduzetni, a njihove profesije su uglavnom vojnik, inženjer, matematičar. Također, takve osobe imaju dobre predispozicije za bavljenje sportom. Spretni su u rješavanju križaljki i igranju šaha, a znanstvenici su otkrili kako osobe koje imaju duži prstenjak od kažiprsta zarađuju i više novaca.

B – samopouzdane osobe

Osobe s kraćim prstenjakom od kažiprsta puni su samopouzdanja, a znaju biti i arogantni. Uživaju u samoći i ne vole kada ih netko uznemirava u slobodno vrijeme. Nisu tip osobe koja će napraviti prvi korak kada je u pitanju odnos, ali oni uvijek prihvaćaju i cijene pažnju koju dobiju od drugih.

C – miroljubive osobe

Osobe kojima je dužina prstenjaka i kažiprsta ista su miroljubivi, a osjećaju se neugodno kada se nađu u sukobu. Dobro su organizirani i pokušavaju biti u dobrim odnosima sa svima. U vezama su vjerni, puni nježnosti i brige za svog partnera.

 

(Izvor:usn.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top