Fantastičan trening kompleks: Pogledajte gdje će gostovati juniori Željezničara

Home

Fantastičan trening kompleks: Pogledajte gdje će gostovati juniori Željezničara

Juniori FK Željezničar će u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za juniorsku Ligu prvaka gostovati kod bugarskog Ludogoreca (Ludogorets).

Prva utakmica ovih rivala je na programu 27. septembra u Bugarskoj, a revanš 18. novembra na Grbavici.  U slučaju da Plavi prođu dalje, u drugom kolu će igrati sa boljim iz duela Dinamo Bukurešt-Lokomotiva Zagreb.
 

2


Trening kompleks akademije Ludogoretsa izgleda impresivno i koštao je više od 15 miliona leva što je jednako vrijednosti od više od 7 i po miliona eura. Igračima Ludogoreca na raspolaganju je devet terena, šest sa pravom i tri sa umjetnom travom. 
 

3

 

Igrači imaju sve najbolje uslove, a također i rizik od povreda je umanjen.  Također, imaju i nove svlačionice, nove teretane kao i medicinski centar koji je u skladu sa najvišim evropskim standardima. Jedan od terena ima kapacitet od 2000 mjesta uz razdvojen sektor za navijače gostujućeg tima.
 

4

Plavi će dakle gostovati u impresivnom izdanju bugarskog sastava, ali u redovima Željezničara očekuju da daju sve od sebe i plasiraju se u drugi krug takmičenja..

 

(Izvor: Avaz)
 

Objavito: Pet, 09/22/2017 - 18:24

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top