Folker prozvao Popovića: Napravio je vojsku, ti klinci znaju po 20 pjesama, ali uzmu ti svirku!

Home

Folker prozvao Popovića: Napravio je vojsku, ti klinci znaju po 20 pjesama, ali uzmu ti svirku!

Acko Nezirović, jedan od najvećih tezgaroša po Evropi, priznaje da nikad manje posla nije imao.

Nedavno je izbacio novu pjesmu, a sad je progovorio o saradnji sa velikim estradnim zvijezdama.

“Kada sam osetio lovu od muzike, odustao sam od škole, tata me je upisao u srednju, ali nije me zanimalo iako sam bio odličan đak. Moj otac bio je veliki muzičar i nije postojala zvezda koja nije dolazila kod nas u kuću. Lepa Lukić, Tozovac… Ljudi su tada znali šta je dobro, a danas se ništa ne zna. Danas više nema narodne muzike, ovo je strašno. Ne mogu da razumem ljude koji slušaju Rastu, to nema kvaliteta. Kako njega čujem, ja promenim kanal. Možda tu i ima nešto lepo, ali ja to stvarno ne čujem“, kaže Acko.

Zašto te nije bilo više u medijima sve ove godine?

“Nisam tome nikad davao značaj, mada to smatram svojom greškom. Pevao sam svadbe po Evropi i uzimao velike pare, tada nisam razmišljao o reklami”.

Jel danas teško naći tezgu?

“Svakako mnogo teže nego ranije. Saša Popović napravio je vojsku, ti klinci znaju po 20 pesama, ali uzmu ti svirku i ako ti znaš 2.000”.

 

Pjevao si i na vašarima, ko su bile glavne face ispod šatora?

“Pevao sam i sa Cecom na vašaru, tada još nije bila u braku sa Arkanom. Bila je glavna zvezda na vašaru. Tada je Ceki pevala To Miki to, bio je to ozbiljan hit. Ona je jaka žena i svaka joj čast na svemu što je preživela. U to vreme se baš družila s Mirom Škorić”, ispričao je za Svet.

 

(Izvor: E-turneja)

Objavito: Pet, 05/12/2017 - 13:37

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top