(FOTO) CAZINSKO SRCE KUCA ZA MIJU: Završena akcija u Caffe baru City, Cazinjani prikupili preko 11.000 KM

Home

(FOTO) CAZINSKO SRCE KUCA ZA MIJU: Završena akcija u Caffe baru City, Cazinjani prikupili preko 11.000 KM


Otkako je javnost upoznata sa slučajem malene Mije, od samoga početka, cijeli Cazin se digao na noge, te je u Caffe baru City organizovana akcija prikupljanja novčane pomoći za našu cazinsku heroinu. 

Jedan od načina na koji ste mogli pomoći Miji Mujadžić u njenoj lavovskoj borbi, bio je i taj, da svoj novčane priloge ostavite kod konobara u Caffe baru City. Na kraju svakoga dana, organizatori su uredno izvještavali koliko je novaca tog dana skupljeno.

CAZINJANI U AKCIJI ZA MIJU: U Caffe City organizirano doniranje novčanih priloga za oboljelu heroinu

Tako su jučer obavijestili javnost da je akcija u Cityju sa jučerašnjim danom završena te da je uz velik odaziv Cazinjana prikupljeno ukupno 11.482,50 KM. 

"Hvala svim ljudima koji su u teškim vremenima pružili ruku spasa i dobrote i koji će to učiniti u budućnosti, te omogućiti liječenje za našu Miju. Želimo reći VELIKO HVALA. Pretvorili ste mrak u svjetlo, mržnju u ljubav, tugu u radost i omogućili da i Mia dobije svoju priliku" - riječi su organizatora ove akcije.

Iako je ovaj vid učestvovanja u akciji završio, akcija pomoći našoj lavici nije završena, te ukoliko niste iz Cazina, a želite učestvovati u ovoj humanoj akciji možete to učiniti uplatom vaših donacija na brojeve žiro računa koji su u prilogu ovdje --> (FOTO) HITAN APEL ZA POMOĆ: Zdravstveno stanje malene Mije iz Cazina se pogoršalo.

Za sve ostale informacije, kontaktirati možete:

  • Renata Mujadžić (majka oboljele): 061/648-236

Ovim putem organizatori ali i portal Cazin.NET se želi zahvaliti svim dobrim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji i svojim prilogom pomogli da prikupljena suma novca bude ovako brojna.

Dokaz je to da Cazin ima veliko srce i da ono kuca za našu Miju. 

(E.Topić/Cazin.NET)

Topic
Objavio: Pon, 23/01/2017 - 08:23

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top