fbpx (FOTO) Hrvatska: Strahovit sudar na autoputu A1, blokiran saobraćaj

(FOTO) Hrvatska: Strahovit sudar na autoputu A1, blokiran saobraćaj

Home

(FOTO) Hrvatska: Strahovit sudar na autoputu A1, blokiran saobraćaj


– Dojavu o nesreći dobili smo od Županijskog centra 112 u 8,18 sati. Nesreća se dogodila jedan kilometar daljine od čvora Zadar 1 prema Zagrebu na autocesti. Saobraćaj se preusmjerava na cestu D 8 prema Posedarju, a na mjesto nesreće je stigla Hitna pomoć koja je dvije osobe prevezla u zadarsku bolnicu.

U nedjelju ujutro na autocesti A1 dogodila se saobraćajna nesreća, zbog koje je dio Dalmatine od čvora Zadar 1 prema Zagrebu zatvoren.

Policija utvrđuje sve okolnosti nesreće u kojoj je došlo do sudara dva putnička automobila, jednog čeških, a drugog njemačkih registarskih oznaka.

Dojavu o nesreći dobili smo od Županijskog centra 112 u 8,18 sati. Nesreća se dogodila jedan kilometar daljine od čvora Zadar 1 prema Zagrebu na autocesti. Saobraćaj se preusmjerava na cestu D 8 prema Posedarju, a na mjesto nesreće je stigla Hitna pomoć koja je dvije osobe prevezla u zadarsku bolnicu. Težina povreda za sada nam nije poznata – rekao je u nedjelju ujutro dežurni policijski službenik.

d6NESRECA1Automobil se prevrnuo na bok

Kako se može vidjeti na fotografijama s mjesta nesreće, jedno se vozilo nakon sudara prevrnulo na bok, dok je drugi automobil teško oštećen.

Kod naplatnih stanica Zadar 1 na izlasku sa autoceste stvorila se kolona duga jedan kilometar, saopštio je Hrvatski autoklub.

 

(Izvor: Jutarnji.hr)

Tagovi
Objavio: Ned, 18/06/2017 - 14:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top