(FOTO) Na korak do krune: Podržimo prelijepu Medina u borbi za Miss Austrije

Home

(FOTO) Na korak do krune: Podržimo prelijepu Medina u borbi za Miss Austrije

Bosanka Medina Hrustemović, devetnaestogodišnjakinja, porijeklom iz Sarajeva, ovih dana je u izazvala veliku pažnju medija u našoj zemlji.

Naime, Medina se trenutno takmiči za Miss Beča, kako bi ušla u izbor za Miss Austrije. Ova djevojka, koja radi kao fitens trenerica u Beču, je za Avaz.ba kazala da u izbor za Miss Austrije ulazi tek ukoliko pobijedi na izboru za Miss Beča.

medina-2

- Finale za Miss Beča održava se ove subote u velikom tržnom centru "Millenium City" u Beču. Prenos izbora bit će prenošen i na TV-u - kazala je Hrustemović.

Inače, Medina se već godinu dana uspješno bavi fitnesom, odnosno trenerica je u firmi koja se zove "EMS - Station".

medina-3

- Posao fitness trenerice mi je bio način da spojim ugodno s korisnim. Tako sam od svog hobija počela zarađivati. Želim ostvariti svoje snove i pokušati se takmičiti za Miss Beča. Mislim da bih s takvim iskustvom proširila svoje vidike i stekla novo iskustvo koje bi me bolje plasiralo u svijetu modelinga - rekla je Medina.

medina-4

U budućnosti se kako je kazala vidi kao samostalna i uspješna poduzetnica.

medina-5

- U budućnosti želim da postanem samostalna i otvorim svoj kozmetički salon i također postanem uspješna u fotomodelingu.

Najavila je i posjetu Sarajevu uskoro, a to bi se moglo desiti na ljeto.

Na ovom LINKU možete podržati Medinu u izboru za Miss Austrije, odaberite like - odnosno "srce" ili share na svom profilu - jer to donosi više bodova Medini Hrustemović.

 

(Izvor: Avaz.ba)

Objavito: Čet, 04/27/2017 - 22:16

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top