Home

(FOTO) Najiščekivaniji prozivod na planeti: Evo kako će izgledati novi iPhone 8

19 May

(FOTO) Najiščekivaniji prozivod na planeti: Evo kako će izgledati novi iPhone 8

Novi iPhone 8 najiščekivanija je stvar u tehnološkom svijetu od 2014. godine kad se počelo šuškati da će Apple izaći s većim mobitelima.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus imali su nešto veći ekran, ali što se dizajna tiče uređaji su danas više-manje isti kao i prije tri godine. iPhone 7 je došao s nekim novitetima, ali korisnicima je očito dosta starog dizajna što je ujedno i rezultiralo padom prodaje uređaja.

1

U septembru bi trebali izaći iPhone 7s i iPhone 7 Plus, ali ono što svi čekaju je iPhone 8. Prema informacijama nekoliko različitih izvora, taj uređaj će imati potpuno novi dizajn u kojem će se najviše isticati kučište od nehrđajućeg čelika smješteno između dviju 2.5D staklenih ploča.

Očekuje se i da će imati novi OLED ekran, praktičniji i od onog na Samsungovom Galaxyju S8 i S8+. Šuška se i o uklanjanju ‘home’ gumba.

Neko vrijeme se nagađalo i o skeneru za otisak prsta na poleđini uređaja, što je mnogima bio prst u oko, no postoje i izvori koji kažu kako dizajn još nije dovoljno sazrio za takvo što.

No, čini se kako je dizajn novog iPhonea 8 više-manje gotov te bi prema sadašnjim nacrtima trebao izgledati ovako.

2

c-ldoduxyaahfkp

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top