(FOTO) Ronaldova Georgina u petom mjesecu trudnoće

Home

(FOTO) Ronaldova Georgina u petom mjesecu trudnoće

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u iščekivanju su prinove.

Ronaldo i njegova djevojka Georgina već neko vrijeme su zajedno, a kruna njihove ljubavi bit će, prema svemu sudeći - djevojčica. 

Izvor blizak slavnom paru otkrio je kako se Ronaldova djevojka nalazi u petom mjesecu trudnoće i kako bi krajem oktobra Portugalac mogao da postane otac djevojčice.

"Oni su sretni zbog toga što će dobiti bebu. Svi obožavaju Georginu i zadovoljni su", rekao je jedan od poznanika Ronalda i Georgine, koji je htio da ostane anoniman u javnosti.

Georgina je radila kao dadilja u Velikoj Britaniji, prethodno i kao plesačica, u makeup trgovinama, a sada je počela profesionalnu karijeru kao model, dok je Ronalda upoznala prošlog ljeta u Guccijevoj trgovini u Madridu.

Svoje majčinske instinkte pokazivala je i na Instagramu, pa je tako znala postaviti fotografiju Ronalda i njegovog sedmogodišnjeg sina uz opis:  "Moje dvije ljubavi".

Ronaldo je trenutno u brigama zbog optužbi za utaju poreza u Španiji, no dolaskom bebe sve će to pasti u drugi plan. Ronaldu su sada Georgina i njegova djeca zasigurno najvažniji.

ronaldo


 

(Izvor: SportSport.ba)

Objavito: Tue, 06/27/2017 - 09:50

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top