(FOTO) Trumpova nova portparolka izgleda kao milion dolara!

Home

(FOTO) Trumpova nova portparolka izgleda kao milion dolara!

Portparol Bijele kuće Sean Spicer nije se pokazao kao uspješan, te mu sada prijeti smjena, a na njegovo mjesto mogla bi da dođe prava seks bomba Kimberly Guilfoyle (48).

Kimberly trenutno radi kao voditeljica na Fox newsu. To je televizijska kuća koja je tokom kampanje jasno stala na stranu Donalda Trampa. “Fox News” i dalje podržava Trumpa pa ne čudi da bi Guilfoyle mogla zamijeniti Spicera.

screenshot-45

– Ja sam patriota i bila bi mi čast da služim zemlji – rekla je Guilfoyle, a posao koji Spicer obavlja nazvala je “fascinantnim i izazovnim”.

Guilfoyle je nedavno rekla i da “ako želite biti uspješni i komunicirati s predsjednikom Tumpom, morate biti osoba u čijem društvu on želi provesti vrijeme".

Voditeljica poznaje porodicu Trump već više od deset godina, a upoznali su se na humanitarnoj akciji u New Yorku 2004. godine.

Guilfoyle se prije rada u medijima bavila advokaturom i bila je tužiteljica u Los Angelesu i San Franciscu, gdje je rođena. Majka joj je porijeklom iz Portorika, a otac iz Irske. Majka joj je umrla od leukemije kada je Kimberly imala 11 godina.

Ona se i ranije spominjala kao moguća portparolka Bijele kuće, ali je posao ipak dobio Spicer. Guilfoyle je potvrdila da pregovara s Bijelom kućom, ali niko iz Trumpovog tima nije potvrdio da će Spicer biti otpušten, piše Daily Mail.

No, primjećeno je da ga nema na konferencijama za medije i to baš u jeku afera koje “tresu” Bijelu kuću. Trump je navodno jako nezadovoljan radom tima svog PR-a. Navodno je nezadovoljstvo eskaliralo nakon što je otpušten James Comey i zbog načina na koji ga je kabinet portparola Bijele kuće prezentirao javnosti.

Kimberly je u američkoj javnosti poznata i po brojnim gafovima.

 

(Izvor: Avaz.ba)

Objavito: Pet, 05/19/2017 - 06:45

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top