fbpx (FOTO) U Budvi održana 10. Turizmijada koja okuplja studenate iz svih država bivše Jugoslavije

(FOTO) U Budvi održana 10. Turizmijada koja okuplja studenate iz svih država bivše Jugoslavije

Home

(FOTO) U Budvi održana 10. Turizmijada koja okuplja studenate iz svih država bivše Jugoslavije


Ovih dana u Budvi je održana deseta po redu Turizmijada  koja okuplja studente iz država bivše Jugoslavije i ostatka Europe.

Preko 900 studenata je u periodu od 1. do 7. maja, došlo u Budvu, a svi s istim ciljem da šire ljubav i drugarstvo među ljudima na kojima ostaje ovaj Balkan i cijela Europa.

Svoje utiske iznio je i Jasmin Tahić: 

Iz prve ruke mogu da kažem da je ovo okupljanje odlična stvar, ne samo zbog druženja, sporta ili edukacije, nego  jako je lijepo vidjeti toliki broj mladih ljudi koje ne djeli nacionalnost, boja zastave, vjera ili politička stranka, koji uživaju zajedno, smiju se zajedno i druže se zajedno neovisno o tome bili: Srbi, Bosanci, Hrvati, Slovenci, Crnogorci…

U Budvi nisam samo uživao nego sam i stekao veliki broj novih prijatelja i poznanika, što je u stvari i glavni cilj ovog okupljanja među studentnima koji pohađaju fakultete za Turizam širom Europe.

Nadam se da se vidimo iduće godine u još većem broju i hvala vam za 6 nezaboravnih dana, 5 “prekratkih” noći i za 10-tke novih prijatelja, velika hvala Turizmijado nacijo.

 

(Cazin.NET)

Tagovi
Objavio: Tue, 09/05/2017 - 12:21

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top