Home

(FOTO) Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje

15 Jan

(FOTO) Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje

U novoj epizodi “Zvezda Granda” na velikoj sceni predstavilo se 15 kandidata koji su pored pevanja pokazali i neke druge talente. Jedan od takmičara priznao je da mu je velika želja da postane sportski komentator i ubedio žiri da to zaista može. Za razliku od njega jedna kandidatkinja koja je gorela od želje da pokaže kako ume da peva, dobila je savet da se oproba u politici.

Žiri se odlično zabavljao jer su im kandidati priredili neočekivana iznenađenja ali se atmosfera promenila kad je Jelena Karleuša izjavila da više ne može da sluša pesme Šabana Šaulića, Bekija Bekića i Šerifa Konjevića. Povela se polemika oko izbora numera, a produkcijski žiri je rekao da će razmisliti o promeni pravila takmičenja. Nakon ove polemike iznervirala se Marija Šerifović koja je izjavila da ne želi više da starlete i prostitutke postaju pevačice i iz protesta napustila studio na kratko.

U ulozi Tajanstvenog člana žirija bila je Neda Ukraden koja je ravnopravno učestvovala i komentrisala kandidate, a na opšte iznenađenje publike nije imala mnogo kritika za svoje kolege u belim stolicama. I večeras su svi uživali u sjajnim i neverovatnim nastupima kandidata iz celog regiona, a najbolji su bili: Marija Resimić, Jasmin Šehić, Elvedina Šehić, Velid Handžić, Aleksandra Đuranović, Jasmin Alievski, Ivan Korugić i Aleksandar Miškovski. Čestitamo i želimo im puno sreće u drugom krugu!

U nastavku možete pogledati cijelu emisiju:

(Izvor: e-turneja.com)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top