Glasaju tajanstveni članovi žirija Zvezda Granda: Armin Dedić i Aleksa Perović u vodstvu

Home

Glasaju tajanstveni članovi žirija Zvezda Granda: Armin Dedić i Aleksa Perović u vodstvu

Beograd je večeras domaćin superfinala 11. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu - "Zvezdi Granda".

U finalu je nastupilo 13 takmičara, među kojima su bila i četvorica iz BiH: Adnan Nezirov (28), Armin Dedić (19), Damir Džakić (21) i Mirza Delić (35).

Osim njih, nastupili su i: Jovana Vasić, Denis Kadrić, Sandra Rešić, Nina Jovanović, Riste Risteski, Sanja Vasiljević, Marijana Čelar, Dragica Zlatić i Aleksa Perović.

Nastupe svih izvođača ocjenjuje stručni žiri u sastavu: Jelena Karleuša, Aca Lukas, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović, ali i još 39 tajanstvenih ličnosti, te publika pored malih ekrana.

Svoje glasove prvi su telefonskim putem iznijeli tajanstveni članovi žirija, koji su učestovali u takmičenju tokom cijele sezone.

Adil i Ljuba Kešelj najviše su poena dali Arminu Dediću. Ivana Selakov je svojih 12 poena dala Sanji Vasiljević. Topalko se javio sljedeći i najviše poena dao mladom pjevaču Riste Risteskom.

Sljedeći je glasao Aca Ilić, koji je za najboljeg odabrao Aleksu Perovića. Slađa Alegro, kojoj je danas rođendan, maksimalan broj glasova dala je Adnanu Nezirovu.

I Mira Škorić javila se putem telefona i glasala za Armina Dedića. Tijana Dapčević je zvala iz Grčke i glasala za Risteskog. Istog mišljenja bila je i Izvorinka Milošević.

Haris Muslimović, Kaja, Stoja, Boris Bizetić, Zorana Pavić, Ivan iz grupe Legende i Verica Šerifović glasali su za Armina Dedića.

Milica Todorović svojih 12 poena dala je Aleksi Peroviću. Šerif Konjević glasao je za Adnana Nezirova.

Keba, Saša Matić, Cakana, Nada Topčagić i Miloš Bojanić su 12 poena dali Aleksi Peroviću.

Mile Kitić najviše glasova dao je Denisu Kadriću, koji je večeras pjevao njegovu pjesmu.

Nada Obrić je 12 poena dala Sanji Vasiljević.

Podsjećamo, ove godine biraju se dva pobjednika, i oba dobijaju po automobil, pobjedničke statue i po dvije pesme za početak njihove muzičke karijere.

 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Čet, 06/29/2017 - 00:15

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top