Glumac odlučio da živi na aerodromu!

Home

Glumac odlučio da živi na aerodromu!

Na helsinškom aerodromu, koji je ocijenjen kao najbolji u svijetu, kineski glumac Rajan Džu živjet će u kabini 30 dana. 

On se na ovaj potez odlučio kako bi provjerio da li je istina da je ovaj aerodrom najbolji, a cijeli projekat umnogome podsjeća na film "Terminal", saopćila je danas finska aviokompanija "Finavija", koja je organizator ovog svojevrsnog testa.

Tokom projekta bez presedana, pod nazivom, #LIFEINHEL, inače najuzbudljivijeg koji je na ovom aerodromu dosad sproveden, 33-godišnji popularni kineski glumac i multitalentovana TV zvijezda imat će prilike da iskusi, testira i procijeni kvalitet aerodromskih usluga.  Helsinški aerodrom želi da dokaže da je najbolji aerodrom u svijetu i najbrža veza između Azije i Evrope.

"Helsinški aerodrom je vodeći i najbolje povezan aerodrom u cijeloj sjevernoj Evropi. Mi smo lideri i u pružanju usluga kineskim putnicima", kaže Katja Siberg, visoka potpredsjednica za marketing i komunikacije "Finavije". 

Riječ je o marketinškoj kampanji zasnovanoj na mješavini rialiti programa, igre i društvenih mreža, odnosno nekoj vrsti spoja poznatih filmova "Terminal" i "Trumanov šou", a povratne informacije koje će kampanja pružiti omogući će eventualno poboljšanje aerodromskih usluga.

Glavni akter bit će suočen sa svakodnevnim izazovima, uz predviđene nagrade za adekvatne odgovore na njih, ali će biti prikazan i u intimnijem svijetlu. Svaki dan njegovog boravka na aerodromu je isplaniran, ali je sadržina prilagođena događanjima u realnom vremenu.

Džu će imati na raspolaganju kartu za povratak kući sa otvorenim datumom i moći će da napusti projekat kad god to poželi, ali ako izdrži cijeli mjesec na aerodromu i pobijedi, osvojit će nagradu - putovanje u magičnu Laponiju.

Kineski glumac, koji je također i fitnes model, ljubitelj borilačkih vještina i bivši učesnik kineskog plesnog šou programa, živjet će na helsinškom aerodromu od 10. oktobra do 12. novembra..

 

(Izvor: Avaz)
 

Objavito: Čet, 09/21/2017 - 19:33

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top