Goca Tržan progovorila o estetskim operacijama

Home

Goca Tržan progovorila o estetskim operacijama

Goca Tržan je oduvijek bila protivnik estetske hirurgije. Čak i kada je imala nekoliko kilograma viška, odbijala je da se podvrgne bilo kakvoj operaciji tog tipa.

Kada je učestvovala u rijalitiju "Survivor", Goca je doživjela potpunu transformaciju, ali isključivo svojim trudom i radom. 

Kako je izjavila za "Alo", ponosna je na svoj prirodan izgled i napominje da joj to što ima stomačić ne predstavlja problem.

- Imam 43 godine i volim svoje tijelo, Nisam u fazonu da sam savršena, ali ni nesavršena. Ponašam se kao normalna prirodna žena. Nemam silikonsko dupe ili silikonske sise. To je mnogo teško upakovati u kupaći kostim. Rađala sam. Imala sam ogroman stomak jer sam bila krupna trudnica. To prihvatam kao realnost i uopće se ne trudim da se prikažem boljom i ljepšom nego što jesam - kaže za "Alo" Goca Tržan. 

Ona dodaje da ne postoje idealne žene:

- Čak i one koje su najzgodnije i najljepše imaju zamjerku na svoj izgled. Ja se trudim da se uopće ne bavim time. Imam stomačić i to je normalna stvar. Ponosna sam na sebe. Nemam celulit, zategnuta sam - dodaje Goca. 

Ova harizmatična pjevačica kaže da nikada ne bi isisavala salo poput mnogih njenih koleginica, a za to ima objašnjenje:

- Neka se one isisavaju, meni je lakše da vježbam i budem zdrava. Da li ću imati struk pet centimetara manji, to mi neće pomoći da budem sigurnija u sebe - napominje Goca.

 

(Izvor: Alo)

Objavito: Ned, 07/02/2017 - 14:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top