fbpx Govedarica: Plašim se za Dodikovo psihičko stanje

Govedarica: Plašim se za Dodikovo psihičko stanje

Home

Govedarica: Plašim se za Dodikovo psihičko stanje


Slušajući predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, neupućeni bi pomislili da je Srpska - Kalifornija, rekao je Vukota Govedarica.

Međutim, stvarnost je dugačija.

"Republika Srpska više ne može da živi bez međunarodnih kreditora. Svi potencijali, od Telekoma, koji su trebali da idu u pravcu razvoja su devlastirani, penzionera imamo više nego zaposlenih, a 80.000 zaposlenih u proizvodnji ne može da opsluži nagomilanu administraciju", naglasio je Govedarica.

On je istakao da je RS u ovakvu situaciju dovedena zahvaljujući neodgovornoj politici i kriminalu i korupciji koja je nagomilana u institucijama Srpske.

"Na sve to, vidjeli smo predsjednika Srpske koji se kezi svom narodu. Smije se na jedan neobjašnjiv način. Smije se u lice narodu zato što je radostan jer povećava poreze i prenosi nadležnosti", jasan je predsjednik SDS-a.

Govedarica je napomenuo da se boji za Dodikovo psihičko stanje, podsjećajući na ljekarski nalaz o Dodikovom mentalnom stanju još iz vremena sudskog procesa sa tadašnjim predsjednikom SDS-a Mladenom Bosićem.

 

(Izvor: Bportal.ba)

Tagovi
Objavio: Pon, 10/04/2017 - 06:50

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top