GRAĐANI NA PROTESTU SE GUŠILI U SUZAMA: "Sotone iz MUP-a RS su pripremali zločin, planirali, oteli i ubili DAVIDA"

– Zločinci i ubice, i svi koji obavljate funkcije u RS, objasnite mojoj Teodori ko joj je ubio brata. Jednog dana kada bude spremna za udaju ko će moju Teodoru predati za udaju. Pravda će vas stići, zločinci i ubice. Izvinite na ovim rječima – kazao je Dragičević.

Na Trgu Krajine večeras je održano 67. okupljanje grupe ” Pravda za Davida”. Mnogi građani su upalili svijeće i donjeli svježe cvijeće koje su priložili u “Davidovo srce”.

Okupljenim na banjalučkom trgu večeras se pridružila i Davidova majka Suzana.

– Dragi moj sine. Dušo moja. Dragi naš Davide, 31. maj je, ubice niko nista. Saučesništvo je teža kazna od ubistva i predviđena kazna za to je 45 godina robije. Pokazali smo ko smo i šta smo. Za razliku od onih koji nemaju ni vjeru ni naciji. Tu smo zločinci i ubice. Sa nama je majka Suzana i sestra Teodora. Bar da ste naučili lagati kad ste bili mali. Jedno pričate na konferenciji, drugo na Skupštini, treće na Anketnom odboru. Da ste se makar usaglasili. Poslije ovoga nikada nećemo živjeti zajedno i ne trebamo – poručio je Dragičević iz centra Banjaluke.

Banja Luka

On je dodao da nikada neće oprostiti svoju dušu Davida i ostalu djecu.

– Obične ste ništarije, niste ljudskoga roda, vi ste sotone. Zahvaljujem se što ste sa nama i uz nas i što nam dajete snagu da idemo do kraja. Mi i grupa “Pravda za Davida” nikada nećemo odustati i ima ko će nastaviti. Želimo istinu i pravdu. Želimo da imamo pravo na život jer ga ovdje nemamo koliko ste bahati. Niste zadovoljni sa svojim milionima, krenuli ste ubijati djecu, grad Banjaluku. Čast pripadnicima MUP-a koje srećem i koji su pošteni i časni. A vi koji ste iz MUP-a pripremali zločin, planirali, oteli i ubili. Ne znate koga ste ubili. Stići će vas pravda – rekao je Dragičević.

Nakon toga svi okupljeni podigli pesnice u vazduh i u glas poručili da ostaju na Trgu Krajine i da idu do kraja tražeći pravdu za Davida.

Pustili su pjesmu “Klinac u getu” i svi su podigli pesnice.

– Zločinci i ubice, i svi koji obavljate funkcije u RS, objasnite mojoj Teodori ko joj je ubio brata. Jednog dana kada bude spremna za udaju ko će moju Teodoru predati za udaju. Pravda će vas stići, zločinci i ubice. Izvinite na ovim rječima - kazao je Dragičević.

Nakon toga mnogi okupljeni su zaplakali na riječi oca pokojnog Davida.