Gradonačelnik Cazina, mr.Nermin Ogrešević, prisustvovao bajramskom koncertu u Ključu

Sinoć je u Domu kulture u Ključu održan koncert duhovne muzike, sevdaha i narodnih igara u organizaciji A-SDA Ključ, a povodom obilježavanja Kurban-bajrama.

"Zadovoljstvo nam je što smo organizirali ovakav jedan događaj, a najbolja slika nam je ispunjen Dom kulture i pozitivne reakcije naših sugrađana i gostiju. Na koncertu su učestvovali Armin Muzaferija i KUD "Naša mladost" koji su svojim izvedbama oduševili sve prisutne", kazali su iz OO A-SDA.

U ime organizatora koncerta prisutnima se obratio predsjednik Općinskog odbora A-SDA Ključ, Nevres Mešić.

Jedan od najzaslužnijih za održavanje ovog koncerta je predsjednik A-SDA BiH, mr. Nermin Ogrešević koji se sinoć obratio  prisutnima i uputio bajramsku čestitku.

"Zahvaljujemo se predsjedniku A-SDA BiH, mr. Nermin Ogrešević na podršci u ovoj i ostalim aktivnostima naše općinske organizacije. Zahvaljujemo se i Medžlisu Islamske zajednice Ključ na podršci i pomoći u realizaciji koncerta, Irfanu Duriću, predsjedniku Nogometnog saveza FBiH, JU Centar za kulturu i obrazovanje Ključ te svima ostalim koji su pružili nesebičnu pomoć kako bi koncert bio održan.Hvala i našim sugrađanima i gostima iz ostalih općina USK koji su svojim prisustvom uveličali ovu bajramsku svečanost", poručili su organizatori.

Cijeneći vrijednosti naše kulture, tradicije i vjere, iz A-SDA stranke poručili su da će se ovakvi događaji nastaviti realizirati i narednih godina.