Home

Hana Hadžiavdagić poručila mladom SDA-ovcu: Tariče, sine, promijeni ime, jer sramotiš divne istoimene muškarce

19 Aug

Hana Hadžiavdagić poručila mladom SDA-ovcu: Tariče, sine, promijeni ime, jer sramotiš divne istoimene muškarce

Dodatni povod za svoj gnjev popularna voditeljica imala je i u činjenici da se njen suprug također zove Tarik te joj je ovo muško ime posebno drago

 

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, uvijek aktivna na društvenim mrežama, nije propustila priliku da se “obračuna” sa mladim SDA kadrom Tarikom Dautovićem, koji je potpalio bh. javnost izjavom da Titovu ulicu u Sarajevu treba preimenovati u ulicu Alije Izetbegovića, jer “ne treba da nosi ime tog zločinca i diktatora”.

Dodatni povod za svoj gnjev popularna voditeljica imala je i u činjenici da se njen suprug također zove Tarik te joj je ovo muško ime posebno drago.

Stoga je u svom kratkom, ali oštrom FB komentaru mladom SDA-ovcu poručila:

“Inače ime #Tarik nose obrazovani, šarmantni, duhoviti muškarci, oni koji ne žive u zatucanim okovima mahale potplaćeni onima koji su na vlasti…, ali uvijek postoji izuzetak.

Tariče, sine balavče, promijeni ime jer sramotiš ostale divne istoimene muškarce koje poznajem i ostavi nam druga Tita na miru. Ne ide ti to tvoje #UImeAllaha i ovako kratka pamet!

Druže Tito mi ti se i dalje kunemo da sa tvoga puta ne skrećemo i ispričavamo se što nam omladina ima ovakve pojedince!”, poručila je Hana.

 

(Izvor: Depo)

 

 
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top