Home

Hit serija ’13 razloga’ dobiva drugu sezonu?

30 Apr

Hit serija ’13 razloga’ dobiva drugu sezonu?

Nakon što je krajem mart premijerno na Netflixu izašla serija ’13 Reasons Why’, koja je oborila sve rekorde gledanosti, THR najavljuje novu sezonu. Netflix za sada nije komentirao spekulacije.
Serija je bazirana na romanu Jaya Ashera, koji također nije želio otkriti radnju druge sezone – ‘Što će se dogoditi Clayu, a što Mr. Porteru? Razmišljao sam o nastavku u jednom trenutku, ali samo odučio da neću o tome pisati. Ipak bih volio vidjeti to’, izjavio je za Entertainment Weekly.

Iako je 13 razloga zbog kojih se Hannah ubila već pobrojano i objašnjeno u prvoj sezoni, bilo bi zanimljivo vidjeti razvoj likova koji su zapostavljeni u prvoj sezoni.
Čak su na Twitteru počele rasprave trebali li 13 razloga dobiti drugu sezonu, možda čak i mali pritisak na Netflix da je bude, budući da je prva sezona stekla brojne fanove


Ova serija, u ekskluzivnoj produkciji Selene Gomez, već je podigla mnogo medijske prašine i izazvala debate, budući da zorno prikazuje samoubojstvo i mogla bi izazvati ‘Wertherov efekt‘.
Zato ju treba gledati kritički, ali apsolutno ju preporučujemo. I nadamo se da će Dylan Minnette biti jednako sladak.

(izvor: teen385.com)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top